fbpx
uudet verkkosivut on julkaistu

Best Partner Oy:n uudet verkkosivut on julkaistu

Best Partner Oy:n verkkosivujen uudistuksen tarkoituksena on palvella entistä paremmin Best Partnerin asiakkaita ja muita verkoston sidosryhmiä.

Uudistuksen tavoitteena oli raikastaa visuaalista ilmettä sekä päivittää sivusto vastaamaan paremmin Best Partner Oy:n liiketoiminnan nykytilaa. Raikastetun yleisilmeen lisäksi sivuille on siis tuotu aiempaa kattavammin sisältöä niin palveluista kuin Best Partner Oy:n toiminnastakin. Tarkoituksena on jatkossa myös hyödyntää verkkosivuja entistä aktiivisemmin viestinnässä sekä asiakastyön tukena.

Verkkosivuilta löytyy jatkossa aina ajankohtaisin tieto. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja sivujen tulee palvella myös tätä tarvetta.

Jatkamme sivujen kehittämistä talven 2018 aikana mm. laajentamalla sisältöjä ja ottamalla käyttöön tarvittavia uusia toiminnallisuuksia. Tätä varten otamme mielellämme myös palautetta ja kehitysideoita vastaan. Uusista toiminnallisuuksista tiedotamme lisää lähempänä niiden käyttöönottoajankohtaa. Kotisivuihin liittyviä ideoita ja palautetta voi laittaa osoitteeseen info(at)bestpartner.fi