fbpx

Haemme nyt laivateollisuuden osaajia!

Tarjoamme erilaisia työtehtäviä laivaeristämisen sekä sähkötyön ammattilaisille Turun, Rauman sekä Helsingin telakoilla.

Etsimme nyt asiakkaillemme muun muassa:

SÄHKÖASENTAJIA. Sähköasentajien työ koostuu laivojen sisällä tehtävistä kaapelointitöistä ja työkohteet sijaitsevatkin laivan kaikissa tiloissa alas konehuoneeseen asti. Työssä vaaditaan sähkötyöturvallisuuskortti sekä työturvallisuuskortti. Hätäensiapukortti katsotaan eduksi.

Haussa myös sähköasentajien työpareiksi METALLIALAN ASENTAJIA, joiden työnkuvaan kuuluu mm. kaapelointitöihin liittyvien kannakkeiden teko ja asennus. Toivomme hakijoilta hitsaustaitoa ja aiempaa kokemusta kaapeliratojen asennuksesta laivoissa. Voimassa oleva tulityökortti ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

KAAPELINVETÄJIÄ ja APUTYÖNTEKIJÖITÄ sähkökaapelien vetämiseen sekä muihin sähkötyön avustaviin tehtäviin. Sähköturvallisuuskortti, työturvallisuuskortti ja hätäensiapukortti katsotaan eduksi.

SÄHKÖALAN TIIMINVETÄJIÄ. Venäjän ja englannin kielen taito katsotaan tehtävässä eduksi.

PALOKATKOERISTÄJIÄ palokatkomassaukseen. Aiempaa kokemusta massauksesta ei tarvita, vaan työhön annetaan perehdytys. Työ sisältää massausta ja villoitusta, ja siksi työ sopii esimerkiksi eristäjälle.

Ilmoita hakemuksessasi mistä tehtävästä olet kiinnostunut, ja haluaisitko työskennellä Rauman, Turun vai Helsingin telakalla.

 

Voit lähettää meille hakemuksen nettisivujen kautta, tai osoitteeseen info@bestpartner.fi.

Voit myös kysyä lisätietoja chatissamme:

Kysy lisää tehtävästä